Over ons

 

Mogen wij ons even voorstellen?
Wij zijn Van Schaik Advies. Uw persoonlijke adviseur voor al uw financiën.

Over ons

Mogen wij ons even voorstellen?
Wij zijn Van Schaik Advies. Uw persoonlijke adviseur voor al uw financiën.

‘Iedereen moet doen waar die goed in is’ zeg ik altijd en dat is de basis van Van Schaik waar u terecht kunt voor alles op het gebied financiële dienstverlening. Hierbij kunt u denken aan advies, administratie, vermogensbeheer, hypotheken en verzekeringen. Alles onder één dak, met één persoon als aanspreekpunt. Dat maakt uw financiën regelen een stuk makkelijker en toegankelijker. Helemaal als er iets gebeurt.

Als adviseur, maar vooral als mens is het mijn passie om iedereen te helpen die ergens mee zit. Want voor alles is een oplossing. En die oplossingsgerichtheid wordt gewaardeerd door families, zakelijke en particuliere relaties uit het hele land. Mijn ervaring vind zijn basis in een breed opleidingsniveau dat is aangevuld met diverse vakdiploma’s.

Door mijn ruime netwerk en ervaring in de financiële dienstverlening zorg ik voor snelheid en zorgvuldigheid om ook uw situatie het hoofd te bieden. Ik werk samen met gerenommeerde professionals waaronder accountants, fiscalisten, notarissen, advocaten en andere specialisten.